Sağlık Müdürü Solmaz; Suruç Devlet Hastanesinde incelemelerde bulunuldu.
16 Ekim 2024

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz, Hastane ziyaretleri kapsamında Hizmet Başkanları ile birlikte Suruç Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu. Hastane Başhekimi Dr. Necmi Eşiyok yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek Hizmetin daha da yükseltilmesine yönelik görüş alışverişinde bulundular. Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Doç.Dr.Abdullah Solmaz “Suruç Devlet Hastanesi Güçlendirilmiş ilçe hastanemizdir. Vatandaşlarımızın Hastanelerimizde sunduğu Sağlık hizmetinden tam kapasite ile faydalanabilmeleri için sürekli ve yerinde değerlendirmelerimiz aralıksız devam edecektir. Fizik tedavi uyumlu birimi, Ketem, gebe okulu, Evde Sağlık Hizmetleri, Diyabet Sertifikası. Yoğun bakımlar, Depo, Ambarlar ve yataklı birimler ziyaret edildi. Çevre düzenleme konusunda hastane yönetimine yönelik uyarılarda bulunuldu. Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü olarak Çalışmalarımız kalitemizi yükselterek halkın sağlık hizmetinden maksimum düzeyde faydalanmalarını sağlama” dedi.