Biyokimya ve Mikrobiyoloji Laboratuvar Hizmetleri
23 Mayıs 2022

MİKROBİYOLOJİ LABORATUARI

Hastanemiz Mikrobiyoloji laboratuvarı Mikrobiyoloji ve Klinik Mikrobiyoloji uzmanı hekimlerin sorumluluğunda, deneyimli ve eğitimli teknisyen kadrosu ile kalite hizmet standartları çerçevesinde hizmet vermektedir. Sunulan hizmetin kalitesini sürekli olarak geliştirerek, hasta ve
çalışan memnuniyetini sağlamak, gizlilik ilkeleri çerçevesinde ekonomik ve kaliteli hizmet vermek temel amacımızdır.

Mikrobiyoloji labaoratuvarımız 24 saat hizmet vermektedir.

Hastalar https://surucdh.saglik.gov.tr/ sitesinde laboratuvar sonuçları menüsüne girip T.C. Kimlik No, Barkod numarasını ve protokolünü yazarak internet üzerinden alabilir.

BİYOKİMYA LABORATUARI

Laboratuarımız 24 saat  hizmet vermektedir.  Biyokimya Laboratuarımız Klinik Biyokimya ve Hormon, Hemotoloji,  Kuagülasyon ve Sedimantasyon, İdrar Laboratuarı, Kan Kabul ve Kan alma birimlerinden oluşmaktadır.

Biyokimya Laboratuvarı

Mikrobiyoloji Laboratuvarı