Halfeti sağlık Tesisleri yerinde değerlendirildi.
25 Eylül 2024

Halfeti sağlık Tesisleri yerinde değerlendirildi.
İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Abdullah Solmaz Hizmet Başkanları ile birlikte Halfeti Devlet Hastanesi ve Halfeti İlçe Sağlık Müdürlüğünü ziyaret etti.

Halfeti İlçe Sağlık Müdürü Dr.Ayşe Sultan Kılıçaslan dan ve Halfeti Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Ecem Güneş’ten hastanede ve ilçe genelinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Acil servis hizmetlerini yerinde değerlendirerek yapılan revizyonla ilgili fikir alışverişinde bulundu.
Hastalara geçmiş olsun dileklerini sunarak, sağlık çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Daha sonra İl Sağlık Müdürü solmaz, Halfeti İlçe Sağlık Müdürü Dr.Ayşe Sultan Kılıçaslan ile birlikte Halfeti Argıl Aile sağlığı merkezini ziyaret ederek Aile hekimleri ve ASM çalışanlarının dilek ve temennilerini dinlediler. Sonrasında yeni yapılacak sağlık tesisleri için yer tespitinde bulundular.